Kaksplus.fi

sunnuntai 19. marraskuuta 2017

#viikonräpsy 45/52

Viime viikolla juhlistimme isänpäivää brunssilla. Aamulla mieheni sai nukkua pitkään koska nuorin nukkui puoli yhdeksään ja me "herätimme" miehen vasta sen jälkeen. Mies sai lasten itsetekemiä lahjoja ja kortit.

Olimme kutsuneet brunssille isäni vaimoineen sekä siskoni perheineen. Samalla pääsimme näkemään ensimmäisen kerran toisen siskoni kuukauden ikäisen vauvan! <3


Brunssille olin leiponut saaristolaisleipää. Sen päälle oli katkarapulevitettä, graavilohta, leikkeleitä, juustoa ja vihanneksia. Lisäksi paistoimme purkkicroisantteja ja tarjolla oli myös ruisleipää ja sämpylöitä. Paistoimme pekonia ja kananmunia. Pöydässä oli myös keitettyjä kananmunia. Tarjolla oli hedelmiä ja joulutorttuja sekä suklaata.

Minä keskityin syömiseen ja seurusteluun ja valokuvaaminen unohtui. Tässä ainut kuva brunssilta. Kerran haukattu saaristolaisleipä. Takana manchegojuustoa, pistaasimuruilla ja hunajalla. Nam!

Mitä herkkuja sinun brunssillasi olisi tarjolla?

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Saaristolaisleipä on herkkua ja niin helppoa tehdä.

      Poista
  2. Meilläkin oli brunssi! Ja tarjolla oli jos jonkinmoista. Ihan hotelliaamiaista jäljiteltiin. Ja alas menivät mimosalla. (Aikuisille.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin juotiin mimosat alkuun. Se unohtuinin mainita. :)

      Poista
  3. Saaristolaisleipä on niin hyvää :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Brunssit on mun suosikkeja nykyään. <3

      Poista
  5. Kuulostaapa herkulliselta brunssilta, etenkin saaristolaisleipä ja katkarapujuttu maistuisi erittäin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli herkkua. Maistuisi kyllä vaikka tänäänkin aamupalaksi...
      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  6. Eikä mä en kestä kun saaristolaisleipä on niiiin hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Viimeistään jouluksi teen taas saaristolaisleipää.

      Poista