#viikonräpsy 35/52

keskiviikko 6. syyskuuta 2017
Erityisesti yksi lapsistamme on haaveillut hotelliyöstä. Pojat pääsivät keväällä Tampereella hotelliin salibandyturnauksen aikana. Tytöt eivät ole koskaan olleet hotellissa. Viime lauantaina osallistuin Kaksplus verkostoblogien syysbileisiin Helsingissä. Halusin ehdottomasti mennä käymään tapahtumassa, mutta juhliminen aamuun asti ei kuulunut haaveisiini. Niinpä parhaalta ratkaisulta tuntui hotelliyön varaaminen koko perheelle Helsingistä.



Saavuimme Helsinkiin puolen päivän aikaan ja saimme heti hotellihuoneen. Varasimme meidän kuusihenkiselle perheelle vain yhden huoneen, joten huone oli täynnä sänkyjä. Iloinen yllätys oli kylpyamme sekä maisema kuudennesta kerroksesta Narikkatorille. "Maalaisilla" riitti ihmettelemistä kun katseli ikkunasta alas torille.

Lauantain ohjelmassa meillä oli Luonnontieteen museossa käyminen oman perheen kanssa. Museo saa meidän perheeltä suositukset. Museon jälkeen meillä olikin jo nälkä ja suuntasimme lasten toiveesta pitsalle. Jättimäisistä pitsoista riitti iltapalaa myös hotellille. Syömisen jälkeen kiertelimme hieman Kampin vaatekaupoissa lastenvaatteita etsien. Vain ekaluokkalaiselle löytyi paita. Yhdessä käytiin vielä ruokakaupassa ostamassa herkkuja hotellille. Hotellihuoneessa minä meikkasin ja lapset katsoivat telkkaria. Lasten ja miehen ilta oli mennyt kylpyammeessa ja pehmeissä sängyissä telkkaria katsoen. Minun illastani ja blogiverkoston syysbileistä on tulossa toinen postaus.

Hotelliyöpymisessä parasta on tietenkin aamupala. Sitä myös lapset odottivat innolla. Meillä on kotona joka aamu puuroa, mutta hotelliaamiaisella sitä söi vain mies. Hotelliaamupala inspiroi suunnittelemaan kotiinkin jollekin viikonloppuaamulle brunssia. Viimeksi brunssia on nautittu naapurissa vappuna. Ehkä olisi jo aika järjestää brunssi.

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

Lisää kuvia löytyy Instagramista nimellä minnakil
 
Blogi löytyy myös Facebookista
 
 

12 kommenttia

  1. Kuulostaa kivalta perheen yhteiseltä reissulta! :) Voi kumpa pääsisi itsekin hotelliin yöksi! Hotellin pehmeät lakanat ja ihanat aamupalat on parasta! Pitäisi ottaa syksyn tavoitteeksi varata hotelli ja ottaa pieni irtiotto arjesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppu tuntui pidemmältäkin, kun yksi yö vietettiin hotellissa. Pieni irtiotto arjesta teki hyvää meille kaikille.

      Poista
  2. Kiva pieni irtiotto arjesta! Hotelliaamiainen on kyllä mahtijuttu. Itsekin voisi seuraavaksi miettiä brunssin järjestämistä kotona, saa ainakin tehdä just sellaisen tarjoilun kuin itse haluaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brunssi kotona hyvässä seurassa hyvää ruokaa syöden. Nam! Taidankin jo lähteä kalenteria selaamaan ja miettimään sopivaa ajankohtaa.

      Poista
  3. Olipas kiva että pääsitte reissuun porukalla :) Hotelleissa on nykyään aika kattavat ja tasokkaat aamupalat. On ihana herkutella tuoreella mehulla ja naposteltavilla :)

    VastaaPoista
  4. Teillä on varmasti ollut kiva viikonloppu! Ja hei aika mahtavaa että löysitte huoneen jossa sai olla noin monta sänkyä - monesti tuntuu että isommat kuin neljän henkilön perheet saavat aina buukata kaksi huonetta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdeksi yöksi meille riitti hyvin tuo yksi huone. Netistä varaaminen ei tietty onnistunut, vaan piti soittaa hotelliin.

      Poista
  5. Kuulostaa tosi mukavalle reissulle :) Oon aivan samaa mieltä, että hotelliyöpymisessä parasta on aamiainen! Itse asiassa just tänään mietin, että pitäisi järjestää brunssi kotona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa brunssi... Nyt on vaan puuroa ja siivousta ohjelmassa.

      Poista
  6. Juuri tuollaiset pienet reissut perheen kanssa ovat niin kivoja, ja niitä muistellaan pitkään!
    Meillä lapset ovat ovat olleet minulle joskus melkein vihaisia, kun työreissuilla olen kertonut syöneeni hotellissa puuroa! :D Lomareissuilla sitten aamupaloistakin ehtii ja huvittaa nauttia toisella tavalla.
    Iloista syykuun jatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä piristävä reissu. Uudesta reissustakin jo vähän haaveiltiin. Ihanaa syyskuuta myös teille!

      Poista

Instagram