Zalekuan pop-up Hollolassa

perjantai 17. kesäkuuta 2016
Kävimme tänään lasten kanssa Hollolassa Zalekuan pop-up myymälässä. Zalekua on suomalainen vaatealan yritys, joka on erikoistunut lasten ja nuorten pukeutumiseen. Tuotteet valmistetaan pääosin Rigassa, Latviassa. Pop-up myymälä on auki vielä lauantaina 18.6 ja sunnuntaina 19.6 klo 10-15. Seuraavan kerran kuulemma ensi syksynä. Nyt jos on tarvetta juhlavaatteille, niin etenkin tyttöjen vanhempien kannattaa Zalekuan pop-upissa käydä. Oli myymälässä myös arkivaatteita. Ja vaatteita myös pojille. Omat lapseni olivat sen verran malttamatonta seuraa, että en ehtinyt kovin tarkasti myymälää kiertää. Ja olihan meillä jo kiire kotiin syömään ja viemään tyttöä futiskouluun.


 
Meidän ostoskassiin päätyi kaksi poikien puvuntakkia, kaksi tyttöjen juhlamekkoa, kolme t-paitaa, yksi jumppapuku ja yksi vyö. Arvatkaa paljon maksoi? Vinkkinä, että yhden puvuntakin ovh on 69,95€. No, meidän ostokset maksoivat yhteensä 50,50€. Kaupanpäällisiksi saimme vielä avaimenperiä ja kaksi patalappua. 







Nopea pyrähdys pop-upissa, nopeat räpsyt kameralla. Pikaisesti kirjoitettu blogipostaus. Vaatteet onneksi kestävät käytössä pidempään.

 
Tässä vielä yhteystiedot:
 
 

Keskikankaantie 8, 15860 Hollola
0400 236 540
Avoinna: La 18.6 klo 10-15
                Su 19.6 klo 10-15
(Vain käteismaksu)
 
 
Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia

  1. Ihana balleriina siellä :D<3 Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hyvä ostosreissu ollut teillä! Ja aikamoiset alennukset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistunut ostosreissu myös sen puoleen, että mitään turhaa en ostanut.

      Poista

Instagram